Revenir au site

Ledig plads i kontorfællesskabet Overdosseringen

Mangler du et sted at freelance, skrive eller lave projekter fra?

Så har vi en ledig fleksplads i kontorkollektivet Overdosseringen fra den 1. januar 2020. Lejen er 450 kr / md og inkluderer print og internet.

Vi bor i en hyggelig stuelejlighed med nyt køkken og en dejlig baggård på Østerbro lige ved Søerne. Vi driver stedet som en forening og har et stærkt fællesskab.
Medlemsgruppen består for tiden af en blanding af kulturarbejdere, projektmagere, freelancere, journalister, oversættere, forlagsfolk og ph.d.-studerende. En masse spændende mennesker at dele erfaringer og ideer med.
Udover at arbejde ved siden af hinanden holder vi også fredagsbarer, fællesmorgenmad og andre sociale arrangementer.
Om os: Vi er et foreningsdrevet arbejdskollektiv, og at blive medlem er også at blive en del af et praktisk og socialt fællesskab med de forpligtelser, glæder og venskaber, det indebærer. Vi har en flad struktur, hvor alle medlemmer forventes at engagere sig i en arbejdsgruppe. For at få kontinuitet i medlemsgruppen forventer vi, at du er klar på at være medlem i minimum et halvt år.
Send os en mail, hvor du skriver lidt om dig selv, hvad du skal bruge pladsen til, hvordan du kan bidrage til stedet og hvor længe du regner med at være medlem. Vi skal have din ansøgning senest den 15. december.
Du er velkommen til at komme og se vores kontorfællesskab. Skriv til info@overdosseringen.dk eller kom forbi i dagtimerne: Helgesensgade 7, stuen.
Kærlig hilsen fra os i OD

broken image